Hoe kunnen digitale technologieën uw bedrijf helpen?

Hoe kunnen digitale technologieën uw bedrijf helpen?

In de informatietheorie en computerwetenschap worden digitale gegevens, d.w.z. digitale gegevens, weergegeven als een reeks discrete bits, die elk slechts één waarde uit een alfabet kunnen aannemen, zoals cijfers of letters. Een voorbeeld is een boekenlegger, die wordt voorgesteld als een reeks digitale punten. Een digitaal object heeft ook enkele eigenschappen die in andere klassen van objecten niet nodig zijn (een object krijgt meestal een vorm, bijvoorbeeld een kubus), maar zijn representatie als bits maakt het gemakkelijk te manipuleren met computer numerieke analyse programmas.

digital

Deze nieuwe manier van administreren, het bijhouden van klanten, verkoopcijfers, voorraadniveaus en andere aspecten van het moderne zakendoen heeft een enorm voordeel ten opzichte van oudere manieren van doen. Zo zijn het oude mechanische notitieboekje en de potloodtechniek jarenlang de standaardpraktijk geweest voor het bijhouden van de boekhouding van bedrijfsleiders en andere grote organisaties. De komst van de digitale technologie heeft dit echter volledig veranderd. Omdat digitale gegevens niet vastliggen, kunnen zij gemakkelijk worden gewijzigd door een bit te vervangen door een andere, waardoor het hele bestand onleesbaar wordt voor elk fysiek proces (dit wordt "coderen" genoemd) en niet gemakkelijk kan worden gemanipuleerd in een vooraf bepaald formaat (dit wordt "decoderen" genoemd, omdat het meestal inhoudt dat een "leesbare" versie van de digitale gegevens wordt gemaakt). Dit betekent dat zelfs als het bedrijf het oude systeem van het bijhouden van gegevens wil behouden (de gegevens die altijd fysiek aanwezig moeten zijn), zij dit moeten doen met behulp van speciale software en hardware die het mogelijk maken om op de best mogelijke manier met digitale gegevens te werken.

Bedrijfsleiders die de digitale transformatie willen omarmen, moeten zich over het aanvankelijke probleem heen zetten om te denken dat digitale transformatie transformatie betekent. Dat is het niet - het is gewoon een beleefde term voor meer werk gedaan krijgen. In plaats daarvan moeten leiders zich richten op het verbeelden van een visie voor de organisatie die voordeel haalt uit digitale technologieën, door cross-functionele teams in staat te stellen productiever samen te werken, en hen in staat stelt echt werk sneller gedaan te krijgen.

Sources for this article: